torsdag 26 maj 2011

Gul och orange

Här är mitt bidrag till en tävling på Scrapdrakens blogg
Gult och oranget skulle synas mest.




Jag har använt min wellpapp press för att skapa liv i det oranga pappret. Över det gula pappret lade jag på en overlay så det inte skulle bli så skarp färg.
Spetsen har jag använt glimmer mist på, innan var den vit. En kul detalj tyckte jag var att få in det latinska namnet på blomman. Det är skrivet med mini alfabet stickers, My Little Shoebox (Jag gillar verkligen att det finns många bokstäver och att det är billigt)
Bladen har jag klippt ut själv med en mönstersax och chalkat kanterna.
Bokstäverna på titeln är nog från Webster. Blommorna och de 2 swirlarna är från Prima. Sen satte jag brads bredvid blommorna och i hörnet.
En fjäril och lite rhinestones fick avsluta det hela.

fredag 6 maj 2011

Jag

Första gången jag scrappar en bild på mig själv. Papprena är fina Pion design Minnens Atelje. Jag fick hela serien i Tant scrappas månadspaket. Jag hade redan beställt dessa pappaper från Mollys webshop ivrig som jag var......nu har jag 2 uppsättningar men det går nog åt.
Pappret blev buckligt för jag hade crackle paint:clear rock candy på ramen. Glossy accent på blommorna och fjärilarna på mönsterpappret.
De svarta blommorna är från Panduro, metalart tror jag de hette.Väldigt fina! Jag har klippt den i flera bitar. Bokstäverna är också från Panduro. 
Bladen har jag klippt själv och chalkat med brun fluid chalk.
Rosa fjärilen är från ett Molly kit, rosa blomman från Prima som jag har köpt av en tjej på svensk scrapbooking forum. Bruna bandet och dew dropsen kommer från ett tidigare månadspaket från Tant Scrappa. 
Vita bandet och lila blomman vet jag inte var de kommer ifrån.