söndag 14 april 2013

vallmons olika stadier

Glitter gillar jag så den här utmaningen till You Do cc var jätterolig. Glitter på staketen, siffrorna och glitterknappar vid blommorna. Blommorna vid staketet är ett blomband som var silver färgat från början, lite vit färg och sen en rosa penna så passade de in perfekt.


mycket Washi tape

You Do cc utmaning 6 var att använda washi tape. Här gjorde jag ett bakgrunds mönster med hjälp av washi tape, även den röda ramen och bannern är gjorde av washi tape. Kameran hade inte mycket batterier kvar så alla bidrag till cc blev inte raka alls, hade ont om tid och brydde mig inte om att försöka få det rakt. Jag brukar inte använda washi tape så den här utmaningen var jag ju tvingen o försöka med och jag är riktigt nöjd. Nästan alla bidrag har washi tape någonstans, så tack You Do till att hjälpa mig att använda washi mera.

vackra tulpaner

You Do cc utmaning 5 man skulle lifta en jättefin layout av Umenorskan, jag gillade alla olika lager på hennes layout.
Här är min tolkning.

Jag verkar aldrig kunna fotografera rakt..... Jag gillade iden att ha stjärnor på layouten och till slut hittade jag stjärnpärlor. Den här layouten var riktig rolig att göra, jag tog fram olika sorters dekorationer och byggde olika lager.

inte fyrkantigt

You Dos cc hade en rolig utmaning; allt utom fyrkantigt. Jag fick en idè att göra ett vår kort i form av en hexagon. Jag ritade ut den själv, jag ville inte att den skulle vara perfekt så jag mätte inte alls. Det står: No matter how long the winter, spring is sure to follow. Jag tycket det stämmer, Efter julen så verkar vintern stanna kvar i all evighet.......men våren kommer till slut.

Bombo

Tredje utmaningen i You Dos cc var en bingobricka. Jag valde mönstrat papper, glitter och metall.
Jag tycker Bombo  är så rolig på den här bilden hihi (namnet kommer ifrån min favorit bumbibjörn haha, jag fick katten när jag var nio). Metallen är bakom den sittande svarta katten vid fotografiets högra hörn.Jag gillar hur det utklippta bandet mjukar upp layouten och ger den lite rörelse.

Jag försökte fotografera så man såg glittret men det visade sig vara omöjligt. Man kan ana glittret som är runt rosen och runt bladen och även på de två hjärtan.

leker turist

Andra utmaningen i you dos cc var denna fina skiss

Istället för att ha cirklar runt fotografiet tog jag olika fjärilar. Halvcirklarna är washi tejp som passade perfekt till papperna.

tre rosor

You Do har en cc som slutar idag, första utmaningen var en färgutmaning bara lila, grön och vit. Jag trodde att det skulle vara svårt men det var både lätt och roligt. Man ser nog inte men jag har vit tyll bakom det gröna mönsterpappret.